Slideshow
PillangóPark lakópark PillangóPark lakópark PillangóPark lakópark PillangóPark lakópark

Miért pont a Pillangó Park Lakópark?

Kényelmes, tágas lakások

Kényelmes, kialakított belsőterű otthonokat talál Lakáskínálatunkban! Nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb otthont.

Kiváló elhelyezkedés

Budapest városközpontjához közel, Zugló egyik központi kertvárosi részén található, a jól ismert Pillangó Park Lakópark valamint a Fogarasi út - Pillangó Park utca által körülhatárolt területen.

Remek ajánlatok

Kiemelkedő akciókkal és kedvező ajánlatokkal állunk minden ingatlankínálatunban szereplő lakás iránt érdeklődő rendelkezésére.

Egyedi fizetési konstrukciók

Új lakásához nálunk rendkívül kedvező fizetési konstrukciókkal és lehetőségekkel juthat hozzá. Bővebb információkért keressen minket bizalommal!

Akciós lakáskínálatunk

Lakás Emelet Szoba Méret Erkély Tetőkert Akciós Ár Alaprajz megtekintése
I/4 1 2 46,16 9,85 48,14 20 000 000* Alaprajz megtekintése »
I/9 1 2 50,48 15,08 30,34 22 490 000* Alaprajz megtekintése »
VI/97 6 2 46,16 9,64 19 700 000* Alaprajz megtekintése »

Az listában szereplő árak ingatlan és garázs együttes vásárlása esetén érvényesek! A garázs akciós ára: 1 100 000 Ft.

Elhelyezkedés


A PILLANGÓ PARK Budapest városközpontjához közel, Zugló egyik központi kertvárosi részén található, a jól ismert Pillangó Park valamint a Fogarasi út, és a Pillangó Park utca által körülhatárolt területen.
A telek különleges, egyedi hangulatát a területet körülölelő zöld park adja meg, mely ideális lakókörnyezetet biztosít azoknak, akik otthonukat egy csendes, nyugodt környezetbe tervezik, és azon leendő lakóknak is akik a városközpontba egyszerűen és rövid idő alatt szeretnének eljutni.
A ház központi elhelyezkedéséből adódik, hogy mind tömegközlekedéssel mind pedig autóval rendkívül könnyen megközelíthető.

Tömegközlekedés:

  • A 80-as trolibusz (Örs Vezér tere-Keleti Pályaudvar) és a 130-as busz (Stadionok-Újpalota) megállója néhány perces sétával elérhető.
  • Az M2 metróvonalon található Pillangó utcai metróállomás a parkon átsétálva szintén rendkívül könnyen, 1-2 perc alatt elérhető.
  • Az Örs Vezér tér mindössze 1 metrómegállóra van a társasháztól valamint a Stadionok metróállomás is mindössze 3 buszmegállóra található.


  • Közelben található bevásárló központok:

  • Tesco Extra Hipermarket a Fogarasi úton;
  • OBI barkácsáruház szintén a Fogarasi úton;
  • Örs Vezér téri Árkád Bevásárlóközpont;
  • Örs Vezér téri Sugár Áruház;
  • IKEA Lakberendezési Áruház szintén az Örs Vezér téren